2012-09-07 1759 views
是日朋友生日,黎左女僕cafe,因為貪服務好,亦有個家的感覺,所以入舖前要先脫鞋間舖好細,我地大約10人已經包場了,仲有其中兩位冇得坐有pan的椅,我地食既係party套餐,所以我唔知平時係點食,而亦都係朋友預先點菜,我唔知party set 有乜選揀。如果飲茶,可以先o係茶杯櫃揀一隻自己喜歡的杯,女僕話d杯購自英國,打爛左仲貴過佢一日人工,不過呢,普通既玻璃杯打爛左就唔洗賠(天音:咁盡情打爛佢!!)飲品係雜果賓治,先黎一個大dull,女僕將佢放o係另一張矮枱,用湯落d細細既玻璃杯到(sorry我唔識寫o個d字><")不過佢地呢個服務實在浪費時間,隻杯又細,飲兩三淡冇哂,又要咁樣落去,,如果係酒樓d一jar jar你話快幾多,,,冇計,,佢要靚同服務,但我地有成十個人喎,佢一個女僕,真係等得時間有點過火野食方面,因為都係d大路野食,都合乎水準既,個雞翼有少少痴底,最特別既就係個雞蛋薯仔沙律,雖然普通野,但係咁撈埋又幾好食不過其實我最中意係公司三文治之後仲有個雞皇通粉同雞皇飯冇影到相,由於我地係除左鞋,所以廁所門前會放左一對拖鞋比客人用=]女僕服務有禮,野食不錯,相信朋友

靚靚既茶杯
飲品係雜果賓治,先黎一個大dull,女僕將佢放o係另一張矮枱,用湯[殼][不]落d細細既玻璃杯到(sorry我唔識寫o個d字><")不過佢地呢個服務實在浪費時間,隻杯又細,飲兩三淡冇哂,又要咁樣[不]落去,,如果係酒樓d一jar jar你話快幾多,,,冇計,,佢要靚同服務,但我地有成十個人喎,佢一個女僕,真係等得時間有點過火

雞蛋薯仔沙律
不過其實我最中意係公司三文治
公司三文治
痴底蜜糖雞翼
之後仲有個雞皇通粉同雞皇飯冇影到相,
面包布丁
由於我地係除左鞋,所以廁所門前會放左一對拖鞋比客人用=]
女僕服務有禮,野食不錯,相信朋友生日會過得開心
2012-07-28
$160 (Dinner)
Celebration
Birthday