2023-03-20
第一次同男朋友去呢間自助餐,結果成個過程一d都不愉快。食物質素我不加評論,只能夠說平平無奇,員工態度都不錯,但係去攞生蠔嘅時候竟然俾兩個開生蠔員工趕我走🙃 話說當時未有人排隊,我就同男朋友攞左一個碟準備嗌4隻生蠔,開生蠔嘅員工無答我喺度洗生蠔,當時檯面亦都一個生蠔都未有,後面排隊嘅人都多左幾個,結果個員工俾左兩隻生蠔我之後話後面嘅人仲排緊隊,叫我俾人攞先,仲話一個人淨係可以攞兩隻,我話我哋咪兩個人囉(當時男朋友企係我隔離)定係要規定一人一隻碟你先俾? 如果你態度好啲都算,仲要講到我好似攞曬人地嘅生蠔,如果真係自助餐嘅形式,麻煩你哋兩位姐姐就開快d啦,態度同服務實在太差,兩個人埋單$1500+嘅buffet結果連要多兩隻生蠔都比人趕,唔會再去