2021-05-05
平日嘅放工時間嚟到,門口已經有客Happy Hour緊,感覺好chill~ Antipasti Platter $138佢叫開胃拼盤,有Parma Ham丶Salami、Smoked Salmon丶Herbs Feta Cheese、Pickles丶Cherry Tomato丶Pizza Bread Sliced,有驚喜嘅!平時唔太鍾意Salami 同埋硽青瓜嘅我,竟然覺得佢哋好好味!樣樣都啱哂我合尺,的確開咗我個胃,成份拼盤俾我哋好快清哂!Salmon Tropical Pizza $15010”Pizza,對我哋兩位女士嚟講,份量算多;蜜餞菠蘿丶芒果醬令到成個pizza偏甜味,好配合佢個名,有火箭菜嘅pizza,係會加分嘅!記得要趁熱食。Nutella Cheesecake $62睇過之前嘅食評,有厚厚嘅Nutella包滿喺二至三層高嘅Cheesecake外層,而吸引到我想嚟試;但原來最近佢哋已改咗自家製芝士餅,Nutella醬放咗喺芝士餅嘅面,擺盤依然有心思,仍然係靚嘅~
意式開胃拼盤
Antipasti Platter $138