2014-02-27 2802 views
2013年的最後一天當然要跟朋友見過面啦!LUNCH同朋友來個HAPPY LUNCH跟住就去SHOPPPING,跟住會合另一位朋友就快快去食埋個HAPPY DINNER 先這間小店是朋友介紹的,小店的小籠包可以續隻叫的,但最少要叫兩隻,這樣很好喎小籠包~~~皮薄餡靚呀!湯汁好多呢,即叫即蒸,NICE,仲可以續隻叫架,不過最少要兩隻起酸辣湯~~~味道好好,湯料又十分豐富呀!不過太大鍋食唔哂上海炒年糕~~~好味呀!年糕炒得好QQ,又唔會好油 咸肉炒津白~~~好味!津白吸收哂咸肉的香味黑醋骨~~~它的外表有點醜但真係好好味,排骨炸得好香脆配上黑醋的香氣真係好好好味呀!炸銀絲卷~~~我們大家都好愛的炸銀絲卷好味!外皮脆脆內裡又軟軟這小店內裡空間少少,但位置的空間都OK架!店員的服務都好好
2013年的最後一天當然要跟朋友見過面啦!

小籠包
酸辣湯
酸辣湯~~~味道好好,湯料又十分豐富呀!不過太大鍋食唔哂
上海炒年糕
上海炒年糕~~~好味呀!年糕炒得好QQ,又唔會好油
咸肉炒津白~~~好味!津白吸收哂咸肉的香味
黑醋骨
咸肉炒津白
這小店內裡空間少少,但位置的空間都OK架!

店員的服務都好好
2013-12-31
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
小籠包
酸辣湯