2017-06-05 48 views
旺角食野太多選擇,多數上openrice search,睇睇下記得之前聽朋友介紹過,依間西餐廳出色,見佢啲comment都幾好,所以去試試,門口好似好神秘2個人一人叫一個餐,前菜係沙律走唔甩,但佢有塊ham,都唔會太dry黑松露卡邦尼意粉,juice得嚟唔會太濕亦唔會乾身,黑松露同煙肉,菇一齊煮,相當美味10oz Angus肉眼,6成熟對我嚟講就岩岩好,可保留紅肉部分,品嘗肉質鮮味,同時又唔會太生,口感好嫩滑。佢加咗小小咸味調味料係塊排上面,小小咸小小辣,好滋味啊唔貪心,10oz 2個人食岩岩好,配超級厚切薯條勁正依杯叫"可遇不可求",真係可遇不可求,天要我飲你先知你係咁好味。桃粒桃味嘅混合飲,好特別,好好飲最後食埋個乳酪雪糕窩夫,乳酪雪糕好好味,好黏好似泥膠,當然口感同個味都唔係啦,都幾過癮最後送左張50蚊coupon下次用

黑松露卡邦尼

唔貪心,10oz 2個人食岩岩好,配超級厚切薯條勁正