2023-02-26
#開餐好去處 ❣️荃灣性價比極高‼️極品靚鍋❣️荃灣覓食梗係要去大鴻輝中心😍 打邊爐🍲我哋就一定會去6 樓既極品靚鍋🔥呢度大部份都係卡位坐得好舒服😌熟食同埋飲品選擇都有勁多餐廳嘅主打澳洲短角牛!我哋揀左A餐!精選豬牛羊套餐 🐖🐃🐏連湯底嘅選擇都有勁多!足足12款 !我哋揀咗紅棗椰子雞鍋併芫荽皮蛋豆腐鍋😋套餐有基本海鮮任食!海蝦、靚蜆、脆鯇骨腩、帆立貝、青口等等!當然唔少得美國特選牛板腱!極品牛舌心!西班牙粟飼豬肉!精選進口羊肉卷同埋靚靚花膠啦😍除左有極品牛同埋海鮮火鍋配料任食兩個鐘之外🦐🐖🐂🥬仲有勁大排雪櫃好多唔同款式嘅火鍋配料同埋嘢飲任飲🧃就熟食都有勁多款選擇😍💗我最鍾意就係佢哋嘅8 吋長蟹棒!蟹籽手打墨魚滑,彈牙爽口!💗 美國特選牛板腱肉質嫩滑有彈性!仲有生猛海蝦🦐全部都係啖啖肉😋瘋狂食完一輪之後就梗係去到甜品時間啦⏰呢度嘅雪糕杯竟然有11款唔同嘅味道😱啫喱蛋糕杯仔都有四款!海鹽同埋伯爵茶呢兩個味道都比較特別,而且好好味🤤最重要係任食😁真係好抵!
極品牛舌心!西班牙粟飼豬肉!