天氣太熱啦 一入到Yoho mall見到有間茶飲店就即刻諗住買杯飲品試吓 見到有好多款都好吸引 又有沙冰又有雪糕🍦杯杯都好邪惡 佢地仲要出咗好多夏日飲品 有雪糕又有飲品飲 一次滿足哂😍店裡面有兩張高枱俾你坐係到飲用 亦有其他坐位俾你坐下休息下 店舖主要以綠色為主 🍫 髒髒可可冰山我俾佢地圖吸引咗要咗呢杯髒髒可可冰山 非常邪惡👿好大杯滿滿的 係上面加咗半條繽紛樂同朱古力條 啱哂我呢啲鍾意朱古力嘅fans 除咗係朱古力仲有個雪糕係上面 飲完非常解暑 🥭 芒椰西柚沙冰呢杯芒椰西柚沙冰飲落好fresh 有好香芒果同西柚味 係上面有啲西柚肉 解暑必選🥢鹽酥雞呢到除咗有飲品 仲有啲台式小食 咁我地就叫咗鹽酥雞 啱哂用嚟配杯嘢飲飲 叫完之後即刻炸 夠哂香口

🍫 髒髒可可冰山

🥭 芒椰西柚沙冰