2014-07-26 510 views
今次已經係第二次過嚟食甜牙牙!上次同朋友過嚟食咗嘅朱古力層層疊,份量好大,不過等候時間都需要哈嘍長時間,大約等了30分鐘左右。同店員追了單,店員笑容好好,幫我問咗之後答覆我等多3分鐘,果然3分鐘之後真係上嚟店員亦有解釋因為人流太多,所以需要長時間等待,並且解釋食物係即叫即整,都可以接受解釋今次就專登帶屋企人過嚟食,選擇了唔多人嘅時候,約7點左右,樓面客人都不是很多,可以安心坐得舒服點!今次叫咗車車同士多啤梨pancake不過車車窩夫我嫌唔夠味,因此同店員要求拎咗啲蜜糖,味道唔差pancake味道很好,好鬆軟,食咗飯嘅話,3個人先可以食得嗮!不過士多啤梨好酸,有小小失望!今次店員態度都好好,一坐低已經有水同餐具,嚟之前見到有客人投訴餐具好差,但嚟到嘅餐具我認為都幾幹凈,閃令令的! 證明有改善!!屋企人都好滿意,會再考慮
今次已經係第二次過嚟食甜牙牙!

今次叫咗車車同士多啤梨pancake

不過車車窩夫我嫌唔夠味,因此同店員要求拎咗啲蜜糖,味道唔差
證明有改善!!
屋企人都好滿意,會再考慮
2014-07-25
$50 (Dinner)