2023-09-07 40 views
估唔到朋友今次搵到間好適合坐低傾吓計食下飯嘅餐廳🍴餐廳雖然坐落於工廈樓上,但入到去有種好溫馨嘅感覺。我哋嗌咗個二人餐$488 餐湯同餐包正常發揮,值得讚嘅係餐包有烘底,脆得黎仲暖暖哋👍🏻炸物拼盤茶樹菇,雞翼同餃子🥟 炸粉一啲都唔厚,唔油膩,炸菇食到停唔到口😂 餃子皮薄多餡👍🏻蟹肉煙三文魚沙律配油醋汁首先比個份量嚇親,好足料,沙律🥗都好新鮮!油醋汁唔係好酸好種,啱晒我口味😋主菜紐西蘭肉眼扒🥩5成熟自問唔係牛肉愛好者,都覺得好好食🤤肉質好嫩好諗,配埋個燒汁,無得頂!朋友對配菜讚不絕口😉 唔係齋烚,有炒過嘅🍄🌶️ 薯蓉無加太多牛油,好健康❤️🦐大蝦牛肝菌干蕃茄意粉🍅🍝蝦肉好鮮,好彈牙!仲有4隻咁多~ 牛肝菌配干蕃茄意外地好夾!意粉偏煙韌,如果鐘意食諗啲嘅朋友可以叫佢煮熟啲。甜品🍰 紅絲絨蛋糕估唔到餐廳連甜品都咁用心,平時係岀面食嘅紅絲絨都係偏甜,呢度嘅反而唔會太甜,好食!總括而言,環境坐得好舒服,傾到計😆店員好nice! 性價比完全值得一試!
估唔到朋友今次搵到間好適合坐低傾吓計食下飯嘅餐廳🍴

炸物