2021-01-29
💁🏻♀️MOS BURGER間中行太古城,都總係忍唔住去食返個蝦堡。今日簡左下午茶☕️時段同屋企人食,依家限2人一枱既關係,等位時間都耐左。同屋企人各叫左Shrimp Burger吉列蝦🍤漢堡,Fish Burger魚柳🐠漢堡,分別加配SET MENU既Fries(L)大厚切薯條🍟、Nuggets摩斯雞塊🍗及飲品。 Shrimp Burger吉列蝦🍤漢堡-可選擇他他醬同芥末醬,我就揀左芥末醬,配合吉列蝦真係Perfect Match!吉列蝦新鮮炸起,外脆內軟,完全無遺和感,真係每次食都必點!😋😋😋Fish Burger魚柳漢堡-魚柳一樣係新鮮炸起,但入口不會勁油油膩!除左有沙律醬,仲有一塊芝士配塔成為MOS BURGER既魚柳包! 唔單只係漢堡即叫即製,連小食Fries(L)大厚切薯條🍟同Nuggets摩斯雞塊🍗一樣係即叫即製,但要係「超熱‼️、超新鮮‼️」,尤其Nuggets摩斯雞塊真係要吹一吹先入到口😝。薯條真係厚切,出面真係比較難食到咁大條,大推!🥳摩斯雞塊當然係揀泰式甜辣醬,私心推薦,真係啖啖肉 超正!