2009-04-09 2 views
最近常常外出食飯,是晚本想食住家飯,又俾人叫出去食飯,重要係食美式菜,間唔中食下都OK,因為我唔多食牛油,芝士,白汁的,唯有遷就我,叫:Ribs in spicy BBQ sauce-燒得好入味,但我覺得d肉淋左少少,薯蓉好勁牛油味墨西哥烤薄餅-有雞肉同少少芝士響入面,我無食到,朋友話點醬料加配菜食,好正蜆肉意大利麵-蜆肉雖然細但好多,麵條軟硬度適中,份量好大下,我估我食了半碟和牛漢堡:medium熟 ,牛肉好淋,內有洋荵,酸瓜,好開胃,拌碟的薯條好味道,試了一小件便放棄,件牛太淋是晚用了OP優惠卷,main course buy 1 get 1 free,好抵!服務幾好,帶位上菜添水都好有禮貌,申請會員原來有半價,如果喜歡美式食品的,都幾抵!

Ribs in spicy BBQ sauce
和牛漢堡
墨西哥烤薄餅
蜆肉意大利麵
$135 (Dinner)
Ribs in spicy BBQ sauce
蜆肉意大利麵