2022-07-24 449 views
夏天大熱,想搵個地方聚一聚,談一談心在旺角被我搵到一間吹水地藍青口配香蒜白酒汁青口肉質鮮甜美味,肉厚彈牙,配上洋蔥蒜蓉,加埋酒香,非常清爽可口白汁烤焗大蘑菇比預期大隻菇,菇焗得剛剛好,食落不太乾,配上白汁醬料,更加有菇香味芝士軟殼蟹窩夫漢堡配厚薯條嘩嘩嘩,好大隻軟殼蟹,酥脆口感,餐廳用窩夫做漢堡皮,超有創意啊~夾埋沙律菜,大蕃茄,芝士汁簡直食緊一個漢堡包感覺第一次這樣食窩夫,超特別Rainbow cocktail中文名叫做五顏六色彩虹撚多層次視覺藝術,這杯系特色招牌飲品,飲到士多啤梨,菠蘿,荔枝味道,夏天最佳拍檔,好好飲Nancy Shake忌廉朱古力沙冰,味道清甜,沒有酒精,超清爽,好好飲離旺角地鐵站好近,非常易搵,轉個彎就到啊,這店舖都好旺場,環境舒適,談心最佳地方
夏天大熱,想搵個地方聚一聚,談一談心
在旺角被我搵到一間吹水地

芝士軟殼蟹窩夫漢堡配厚薯條
~夾埋沙律菜,大蕃茄,芝士汁
簡直食緊一個漢堡包感覺
第一次這樣食窩夫,超特別

Rainbow cocktail
中文名叫做五顏六色彩虹撚

五顏六色彩虹撚

Nancy Shake
忌廉朱古力沙冰,味道清甜,沒有酒精,超清爽,好好飲

店舖正門

店舖側門

2022-07-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Tea)
五顏六色彩虹撚
店舖正門