2018-10-19 73 views
人大個左,大家嘅生活圈子都唔同左,同閨蜜當然要定期聚一聚,互相update一係大家近況。餐廳嘅裝飾好少女而浪漫,燈係雲嘅形狀,周圍都有餐廳公仔,岩曬同閨蜜嚟傾下計影下相。放工辛苦完一整天,我地兩個都餓到肚都扁啦,所以都叫左幾多野食呀。小食拼盤包左3樣野,炸薯條,軟殼蟹,雞翼。3樣都炸得香脆可口,醬放面都有3款提供,他他醬,牛油果醬同茄汁。羽衣甘藍pizza係薄批嚟,餅乾底,千島醬汁配煙肉粒,羽衣甘藍同車厘茄,食落唔膩,光速俾我地2個餓鬼清曬。軟殼蟹明太子意粉閨蜜係軟殼蟹嘅fans,所以意粉都要番炒一下軟殼蟹。明太子同軟殼蟹呢2樣野係閨蜜最愛呀!每條意粉都俾明太子嘅忌廉汁包住,睇到佢個樣甘幸福,我未試都已經知道好味。泡菜卡邦尼扁意粉卡邦尼就係我嘅最愛,係我每一次食就意粉必叫嘅。泡菜同卡邦尼2樣冇關係嘅野,無諗過放埋一齊又出奇地好食咼。Imperial 好大個棉花糖係飲品上面,店員會即席係上面倒酒落酒杯到,雖然個畫面好吸晴,但影完相之後,要食曬棉花糖先可飲到杯酒,同埋會滴到成枱都粒痴痴🙈

軟殼蟹明太子意粉

泡菜卡邦尼扁意粉