2017-01-25 69 views
正所謂「吊頸都要透下氣」💆🏻,收工後同一班姊妹們聚下,講下老闆壞話絕對係身心放鬆嘅好辦法!😎😎😎今次就去左朋友極力推薦嘅餐廳,某人仲要前日先食完,甘快又做回頭客🤤🤤一入去,餐廳環境都幾舒服,燈光偏暗,每張檯都有距離,岩哂我地大講大笑🤣🤣第一眼見到個Menu,即心諗「寫果個人應該手斷」😂😂不過正處於肚餓狀態嘅我,即時返去留意個Menu有咩食😋頭盤: 火箭菜鮮芒果汁伴虎蝦沙律,非常開胃,用芒果汁配做沙律真係唔錯嘅配搭! 👍🏻主菜: 虎蝦蟹肉美國蜆蘑菇意大利飯,味道略淡,但對於平時食開唔太重口味嘅我黎講係可以接受的,而且我好鍾情於大大隻嘅虎蝦,一啖放入口,只有一字內容: 「正啊!」😋😋🤤最後我同朋友仲點左個梳乎厘,呢餐真係好豐富,食完都覺得有d罪惡😂🤣不過唔食又點有氣力減呢🤤😌😌
2017-01-18
$300 (Dinner)
  • 火箭菜鮮芒果汁伴虎蝦沙律