2019-07-17 33 views
來呢頭探同事,佢同我黎呢間野HIGH左個TEA。中意甜野既佢叫左杯黑糖珍珠奶茶,見到佢杯野既顏色好豐富,有層次。佢話杯野唔太甜,即唔會好膩果種甜,係黑糖果隻甜,珍珠CHEWY有咬口,見佢成杯飲晒。我就想輕食,要LIGHT D,就叫左玫瑰奶蓋茶,唔想要咁甜,叫左半糖,跟住店員就話佢地用阿里山既HONEY,聽到呢句放心晒,因我不嬲都好唔中意好假既糖味,但佢話杯茶有D濃,所以我諗有D甜味會較好。HONEY同杯茶好夾呀!多士我地叫左綠茶同奶酥味,兩隻味我都有HAPPY SHARE,大愛綠茶味呀!香濃而不膩,奶酥味都好唔錯,同我地既飲品都好夾呀!呢度有D乾既檸檬皮,一包包咁賣,好正咁,睇黎可以自己沖下飲品。
2019-07-17