2024-08-31
✈️上個禮拜趁好姊妹夜機返英國之前🇬🇧趕緊時間過去同佢食多個high tea、見個面👱🏻♀️✨榴槤芒返 • 蠔情尊貴2人下午茶 ✨Oyster, Mango Durian High Tea Set for 2🦪新鮮生蠔:味道好鮮甜😍加埋海鮮醬就更加惹味🦪脆炸吉列蠔:除咗生蠔仲有埋脆炸吉列蠔添😋炸得一啲都唔油💯點埋個他他醬仲好味添🥰🥭鮮蝦春捲配香芒莎莎:春卷炸得好脆口😍配埋新鮮做嘅芒果蓉一齊食😋感覺好清新呢❤️🥭香芒蟹肉忌廉筒:呢三樣食物加埋一齊原來係咁好食🤤個忌廉筒入面放滿蟹肉🦀好正呀💯🍵綠茶芭芙:綠茶上面仲有朱古力🍫味道唔太甜😋唔錯噃😘🥭香芒果凍綠茶慕絲:香滑嘅慕絲❤️好姊妹非常之喜歡💕☕️烏龍茶蜜桃杯:呢個有驚喜🍮烏龍茶下便有細細粒嘅蜜桃粒粒🍑yummy🍮榴槤慕絲蛋糕:咬落口好鬆軟😍仲有榴槤香味添❤️🧁榴槤芝士撻:呢個榴槤味比較濃郁💯質地唔錯😍💫套餐仲包兩杯即磨咖啡 或 紅茶 或 氣泡酒🎉呢度仲有lounge 可以飲翻杯🍻六點後買一送一🥂同freeing過嚟吹下水就啱晒呀
✨榴槤芒返 • 蠔情尊貴2人下午茶 ✨
🦪新鮮生蠔:味道好鮮甜😍加埋海鮮醬就更加惹味