2019-01-01 1239 views
今晚因為要去大角咀探表妹,之後我地一起吃晚餐。佢住附近,跟佢揾食最好不過今晚佢帶我嚟呢度食最出名嘅關東煮同串燒我哋七點半嚟到,已經坐左一半左右。自助關東煮bar點菜流程: 可以自己喺關東煮爐前揀好餸,師傅即叫即刻喺個湯池度拎出黎款式都好多㗎,真係唔錯。做到好似一個袋咁,原來裏面係雞蛋燒魷魚乾係街頭燒果種,香到不得了食不停口大蔥雞肉串燒得好靚,鍾意食大蔥嘅一定要點日本和牛串好juicy係必點之一,黑毛豬腩串有豬肉味,肯定不是冰鮮豬燒秋葵係我致愛梅子紫蘇雞肉串同明太子雞肉串都係店員專登介紹比我地的,梅子的係比較酸D好開胃明太子有驚喜喜歡吃海鮮嘅你,一定要叫墨魚咀同響螺好掂,吃不停口牛舌冇諗過燒得咁好,食落啖啖肉好juicy牛油燒粟米好味,食一串真係唔夠喉好開心今日同表妹又食又傾計,時間過得好快。今日買單兩個人食咗$489,價錢合理。總結: 店員服務一流,好肯介紹食物,回頭率非常高
今晚佢帶我嚟呢度食最出名嘅關東煮同串燒
我哋七點半嚟到,已經坐左一半左右。
款式都好多㗎,真係唔錯。
做到好似一個袋咁,原來裏面係雞蛋
燒魷魚乾係街頭燒果種,香到不得了
食不停口
大蔥雞肉串燒得好靚,鍾意食大蔥嘅一定要點
燒秋葵係我致愛
明太子有驚喜
喜歡吃海鮮嘅你,一定要叫墨魚咀同響螺
好掂,吃不停口
牛舌冇諗過燒得咁好,食落啖啖肉好juicy
牛油燒粟米好味,食一串真係唔夠喉

總結: 店員服務一流,好肯介紹食物,回頭率非常高
2018-12-19