2023-07-16 911 views
呢間專食關東煮既舖頭,一入門口就見到超多選擇嘅關東煮(圖7),勁香😗關東煮: (揀咗啲最好食同埋冇咁好食嘅出嚟講)⭐️蘿蔔 $19呢個係絕對要食!啲蘿蔔浸到黑黑地,一咬落去就覺得好濃味,吸曬啲湯嘅味,好食!⭐️厚燒玉子 $19呢個個味道都幾特別,本身玉子係甜甜地再加上鹹鹹地嘅湯,幾好食😋⭐️餃子卷 $29咬落去好似有餃子皮同埋豬肉,呢個幾特別,出面好似好少食到,可以一試⭐️腸仔卷 $29呢個嘅外皮同餃子卷係一樣,但係呢個就比較遜色。因為裏面嘅腸仔已經浸到林曬,冇咗腸仔嘅口感🤔⭐️年糕福袋 (兩件) $26呢個入面嘅年糕好林,口感痴口,一般⭐️白魚板 $18呢個咬落去好林,冇彈牙口感其他:⭐️不可思議炸豆腐 $69呢個好好食,睇個樣以為係普通炸豆腐,首先第一下咬落去面頭係炸到脆脆地,之後豆腐裏面係煙煙韌韌,再加埋啲汁,好食!⭐️鹽燒鯖魚 $59呢個一上枱就見到燒到脹卜卜,再撳一撳佢,個外皮脆到不得了,不過我覺得面頭嘅鹽落得太多,有d鹹,要加檸檬汁中和😝⭐️雞皮串燒 $25呢個雞皮都係燒得好好食,外脆內軟👍🏻⭐️雞腿肉串燒/豬腩肉串燒 $26/$39呢兩個都有少少偏鹹,其他就正常發揮😎記得早少少book位,有

關東煮: (揀咗啲最好食同埋冇咁好食嘅出嚟講)
⭐️蘿蔔 $19

⭐️厚燒玉子 $19

⭐️餃子卷 $29

⭐️腸仔卷 $29

⭐️年糕福袋 (兩件) $26
呢個入面嘅年糕好林,口感痴口,一般

⭐️白魚板 $18
呢個咬落去好林,冇彈牙口感

其他:
⭐️不可思議炸豆腐 $69

⭐️鹽燒鯖魚 $59

⭐️雞皮串燒 $25
呢個雞皮都係燒得好好食,外脆內軟👍🏻

⭐️雞腿肉串燒/豬腩肉串燒 $26/$39
呢兩個都有少少偏鹹,其他就正常發揮😎

記得早少少book位,有一次試過夜晚一開門七點入去walk-in,都係冇位。同埋要有心理預備去到都幾大油煙,食完應該成身都會有味😋