好好運快餐店價錢💲: $39好味程度😋: 4.2/5服務🍴: 3.5/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 4.6/5回頭率😚: 3.7/5-如果有入沙嗲牛肉關注組既一定知道呢間!一向都大排長龍又係附近返工人的食堂的好好運😚 搬左鋪之後去左大廈入面雖然隱蔽,但早餐時段都好多人幫親!食過之後就發覺係真係好好食🥰-✅✅百搭早餐(3餸麵): 我揀左沙嗲牛肉、炒蛋、餐肉。湯底有小小沙嗲味,沙嗲牛肉的醬汁係極之濃,偏鹹,帶花生醬的甜味同香味😋但並冇花生粒的感覺。牛肉多片,感覺新鮮冇用鬆肉粉醃,但肉質依然夠腍同滑😍 沙嗲醬好深色,撈下個湯就啱啱好。-麵底用大光麵,啱啱爽口,唔會太軟😜 餐肉正常有煎過,炒蛋滑溜,係未熟晒滑嘟嘟,有落奶炒的炒蛋🤩 -係幾好食,因為真係好濃,睇顏色都知😎 如果有花生粒/ 更花生醬我會更愛。元朗的永順就係花生醬重d的感覺!如果經開可以一試,突登過來/排長龍的就唔值得啦🙈
好好運快餐店
價錢💲: $39