2024-07-15 243 views
呢間十八怪比之前旺角個間好坐好多, 而且都好方便, 地方比個間大好多同無咁迫,冷氣都夠, 就算坐窗口位都唔會熱.今次就揀左個自選米線, 有雞肉牛肚同豬肚, 點了杯特大水果茶.米線方面, 就覺得比較林左一DD 不過都係可接受情度範圍內既.牛肚同豬肚都算係爽口, 有口感. 而雞肉就算係正正常常, 不過不失味道.有杯特大飲品, 味道就係正常水果茶不過都真係有唔同水果係入邊,茶底就普通味道.對於一個成日口渴既人特大飲品係有一個吸引力既.總結黎講, 食物同環境都OK, 間唔中都會黎食下lunch 或dinner 而且呢度唔止有米線, 仲有石鍋飯等其他選擇, 有時都會食下其他試下~
冷氣都夠, 就算坐窗口位都唔會熱.

對於一個成日口渴既人特大飲品係有一個吸引力既.

Type of Meal
Dinner