2025-02-26 0 views
每逢週末我哋都會同Lisboy行街街,喺尖沙咀咁多嘢食嘅地方,去到通利琴行試吓彈琴嘅手感再周圍搵嘢食😋我哋見呢間茶餐廳個設計都幾有特色,而且價錢實惠🥳🍽️ 蒲燒鰻魚丼套餐估唔到特色嘅茶餐廳會有日式便當套餐,好耐冇食鰻魚飯😋Lisba即刻order咗呢個鰻魚飯食,估唔到咁大條鰻魚,燒到好滋味,而且Lisboy食到舔舔脷😍仲包嘢飲同湯,價錢只係$60左右,真係平靚正!🍽️ 洋蔥肥牛丼套餐牛魔王嘅我就試咗呢個洋蔥肥牛丼,又係好大碗,好多牛肉,仲有大量滋味嘅七味粉,食飯之前飲咗碗味噌湯成個身溫暖晒,再叫埋搬熱檸蜜,都唔使加錢真係好抵食!仲有BB餐具Babyfriendly~

🍽️ 蒲燒鰻魚丼套餐

🍽️ 洋蔥肥牛丼套餐