2021-07-13 1144 views
不嬲都覺得阿姐態度差,但點心不錯,又就黎結業,打算食多1,2次啦!今日11:32分打去叫外賣,阿姐話15分鐘後可以拎,我已經55分左右先到,有個肥短髮阿姐已經不停口upup咁話緊唔知佢伙記定同事啦!企係度等比錢,比完好正常問「仲要等幾耐」,佢話未得仲差個腸粉,我話已經過左15分鐘,之後佢又不停話我追佢,又行入廚房大聲講「得未阿我比人追比人鬧緊啦」,根住佢行出黎話追佢都無用,我話電話你話15分鐘,已經1200都仲未有!平時老闆娘帶眼鏡姐姐態度都不錯,我就話肥短髮「你態度咁差,我叫左咁多次外賣,佢比得既時間最多遲5分鐘,同埋你老闆d態度都唔會咁差,根住佢叫我行入去廚房個d位搵佢老闆,我話你叫佢出黎」,佢話「你要投訴我你咪自己行入去」全程破口大罵,由收銀一路叫一路鬧到入廚房,每一個食客都聽到,底住!有一家3口仲要幫住佢「話蒸野要時間」我話蒸唔洗30分鐘阿,就算真係要你可以電話講30分鐘後先得拎!我一邊比人鬧老闆就問得未!店舖又唔係多人,好聲好氣我相信好多人都明白理解,但佢一開口態度已經唔好!最後等到1205就無等,取消左個腸粉今次會係最後一次
今次會係最後一次
2021-06-28
Waiting Time
35 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Lunch