2024-11-26
𝙰𝚛𝚌𝚊𝚍𝚒𝚊-𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢𝙱𝚊𝚢🧞♂️🧞♀️🧞位於𝙼𝚒𝚍𝚝𝚘𝚠𝚗 𝟹𝟶樓既一個打卡酒吧餐廳🍸絕對係為左佢既打卡𝚌𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕而去😂😂𝙾𝙽𝙴 𝚃𝙷𝙾𝚄𝚂𝙰𝙽𝙳 & 𝙾𝙽𝙴 𝙽𝙸𝙶𝙷𝚃 $𝟷𝟻𝟾🍸𝚂𝙰𝙺𝙴, 𝙿𝙰𝚂𝚂𝙸𝙾𝙽 𝙵𝚁𝚄𝙸𝚃, 𝙴𝙰𝚁𝙻 𝙶𝚁𝙴𝚈𝙱𝙴𝙰𝚄𝚃𝚈 & 𝚃𝙷𝙴 𝙱𝙴𝙰𝚂𝚃 $𝟷𝟻𝟾🌹𝚂𝚃𝚁𝙰𝚆𝙱𝙴𝚁𝚁𝚈 𝙶𝙸𝙽, 𝙻𝚈𝙲𝙷𝙴𝙴, 𝙲𝚁𝙰𝙽𝙱𝙴𝚁𝚁𝚈飲品不過不失,吾算好飲,酒味吾算重😂但勝在真係好靚,打卡絕對係一流👍👍記得留意番,點火既飲品只限室內供應🔥🔥𝙽𝙾𝚁𝙳𝙸𝙲 𝙱𝚁𝙴𝙴𝚉𝙴 $𝟷𝟺𝟾 𝙽𝙾𝚁𝙳𝙸𝙲 𝙶𝙸𝙽, 𝚅𝙾𝙳𝙺𝙰, 𝙲𝙰𝚂𝚂𝙸𝚂呢杯只能夠講我吾識欣賞😂自己吾太鐘意,個味怪怪的😗𝚈𝚄𝚉𝚄 𝙿𝙰𝚁𝚃𝚈 $𝟷𝟺𝟾 𝚅𝙾𝙳𝙺𝙰, 𝙹𝙿 𝚈𝚄𝚉𝚄, 𝙲𝚁𝙰𝙽𝙱𝙴𝚁𝚁𝚈清清地,不過不失😂脆香午餐肉粒 $𝟻𝟾 🐷咸旦黃芝士醬&日式芥末且黃醬飲酒點都要嗌啲垃圾食物咬下既😂😂下次可以真係試試佢既𝚍𝚒𝚗𝚗𝚎𝚛,反而見到啲野食睇落吾錯👍但我地晏晝果餐實在太飽,飽到夜晚都食吾落😂😂
位於𝙼𝚒𝚍𝚝𝚘𝚠𝚗 𝟹𝟶樓既一個打卡酒吧餐廳🍸
絕對係為左佢既打卡𝚌𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕而去😂😂
𝙱𝙴𝙰𝚄𝚃𝚈 & 𝚃𝙷𝙴 𝙱𝙴𝙰𝚂𝚃 $𝟷𝟻𝟾🌹
記得留意番,點火既飲品只限室內供應🔥🔥
𝙽𝙾𝚁𝙳𝙸𝙲 𝙱𝚁𝙴𝙴𝚉𝙴 $𝟷𝟺𝟾
𝙽𝙾𝚁𝙳𝙸𝙲 𝙶𝙸𝙽, 𝚅𝙾𝙳𝙺𝙰, 𝙲𝙰𝚂𝚂𝙸𝚂
呢杯只能夠講我吾識欣賞😂自己吾太鐘意,個味怪怪的😗
𝚈𝚄𝚉𝚄 𝙿𝙰𝚁𝚃𝚈 $𝟷𝟺𝟾
𝚅𝙾𝙳𝙺𝙰, 𝙹𝙿 𝚈𝚄𝚉𝚄, 𝙲𝚁𝙰𝙽𝙱𝙴𝚁𝚁𝚈
清清地,不過不失😂
脆香午餐肉粒 $𝟻𝟾 🐷