2022-05-26
以前喺上環返工,一路都想試呢間阿根廷餐廳。事隔多年,終於去咗。因為臨時約朋友食。飯,佢又想試啲唔同嘅菜式,就醒起呢間餐廳。 佢個Set lunch 價錢合理,包頭盤,salad,主菜同杯餐飲, $13x -$2xx,視乎你點咩Main。我同朋友都點咗佢個肉眼, 第一次試阿根廷牛,大有驚喜!!!今次要咗medium rare, 煮得啱啱好,個肉好淋, 肉味又夠,加埋有啲charcoal嘅烤味,好香好Juicy ,再加上佢哋秘製個chimichurri, 無得彈!😋😋😋頭盤我就揀咗吞拿魚ceviche, 不過不失,好足料!朋友就揀咗個傳統阿根廷酥皮餃子 Empanada,裡面釀滿咗牛肉餡, 大大隻,勁滿足佢個沙律分量都唔係講笑,睇得到佢哋唔係hea 揀食材, 好新鮮。食完個lunch,晚飯都唔洗食🤣
頭盤我就揀咗吞拿魚ceviche, 不過不失,好足料!
食完個lunch,晚飯都唔洗食🤣