2020-05-07 93 views
夏日炎炎,心思思想食甜筒,經過麥當勞見到呢期同阿華田做 crossover,又幾新奇喎。疫情期間, 要先量體溫兼帶口罩先至可以入食肆。呢排麥當勞連門口嘅雪糕站都搬咗入舖內,確保大家食得安心!今期就係推呢三款阿華田糸列,分別係: 新地筒,脆脆新地同我至想食嘅新地大窩夫筒。依家法律仲係要求食肆內1.5米枱距,每枱只可坐4人。所以雖然舖頭裏面客唔多,但都一枱難求!現場仲有職員巡邏,確保食客守規矩。我惟有耐心啲等吓,好彩大家都好識做,一食完就讓出張枱,有位坐啦!炎夏食啖冰凍雪糕,消暑一樂也! 原來阿華田味嘅雪糕都好好食,唔會太甜。麥當勞窩夫筒, 次次食都咁脆口,水準好穩定! 平民價13蚊,夫復何求?!😋👍