亞士厘道堪稱係尖沙咀食街今日就黎呢邊搵食先日本菜一直都係我哋首選睇到樓下既廣告相都幾精緻 之後再望到OpenRice 評分都幾高 ~即管一試居酒屋必叫爐端燒咁啱撞正佢有限定串燒+做折即刻叫返兩串雞心串汁燒雞頸肉都係來自日本進口既「燒鳥」 肉質夠嫩滑鵝肝多士巨無霸size 真心冇預計咁大舊咁厚身!有半隻手咁大 真係每啖都係又香又綿既鵝肝 一啲都唔膩 正正子左口魚邊三切肥美油脂一流 永遠「賣飛佛」海饅 壽司又一個令我哋驚喜既size海饅肉一啲都唔腥 秘制饅魚汁甜甜哋 我同朋友都話可以用嚟送白飯好食!黑松露甜蝦卷三文魚茶漬飯身為飯筒 真係冇飯不歡茶香配日本玲珠米 食到Japjap聲樓上食肆一個字最好就係環境清幽~ 最岩就係同三五知己傾偈食飯聚會加上值得一讚 呢度服務態度非常好 員工好有心介紹menu 又會推薦時令菜式 又時不時主動斟水 黎問下野食岩唔啱口味 已經好耐冇見過咁有心既service 啦!.

亞士厘道堪稱係尖沙咀食街
今日就黎呢邊搵食先

日本菜一直都係我哋首選

居酒屋必叫爐端燒咁啱撞正佢有限定串燒+做折
即刻叫返兩串
雞心串
汁燒雞頸肉
都係來自日本進口既「燒鳥」
肉質夠嫩滑

鵝肝多士
巨無霸size
真心冇預計咁大舊咁厚身!
有半隻手咁大 真係每啖都係又香又綿既鵝肝
一啲都唔膩 正正子

左口魚邊三切
肥美油脂一流 永遠「賣飛佛」

海饅 壽司

身為飯筒 真係冇飯不歡

茶香配日本玲珠米 食到Japjap聲

加上值得一讚
呢度服務態度非常好
已經好耐冇見過咁有心既service 啦!.