2015-04-08
自從老麥有特價餐,我都好少食正價餐,今日見到有新包推出,又唔貴就試下啦。由於lunch time 去,所以預左人多少少,但係估唔到要排長龍,可能呢間老麥請大量中年職員,做野速度真係會蝕底少少,但睇得出個個好認真做野,有禮貌及有熱誠。其實請中年人對老麥型像有正面作用,好過老麥之家捐錢,幫下中年人就業我點了一個 加大 菠蘿滋味蝦堡餐,有"識shake"粉跟,要左蜜糖味。老麥炸薯條水平好平均,真係好少會 出事。呢間炸薯條合格,炸得幾好,又唔會過咸。Zero氣水裝滿,好耐都無試過老麥會裝滿Zero汽水 菠蘿滋味蝦堡有生菜,沙律醬,一塊炸蝦餅,一塊鑵頭菠蘿。主角賣相其實真係好一般,成個飽差唔多色,冇好大對比。因為包裝係有紙盒,所以成個包型好"庭"身。味道方面,其實預左沙律醬同生菜炸蝦餅好夾,但估唔到 重點係 一塊 勁甜鑵頭菠蘿,出奇地好夾成個飽,硬度適中,如果用新鮮菠蘿 一定唔夠甜及太硬。老麥雖然間間賣相同野,但係其實食物賣相同處理時間,每間都有分別。愉翠老麥算一間慢但整得幾好食既老麥。
Zero氣水裝滿,好耐都無試過老麥會裝滿Zero汽水
菠蘿滋味蝦堡有生菜,沙律醬,一塊炸蝦餅,一塊鑵頭菠蘿。