2024-08-19
之前嚟過飲茶,屋企人嘅感覺都唔錯,差唔多到中秋又見到佢有呢個平平哋嘅套餐,一齊上去品嚐一下!👍🏻蜜食當三番✨陳醋沙薑鳳爪鳳爪梗係要砂礓陳醋先係最好食,特別係夏天作為前菜真係相當開胃,鳳爪冰凍,咬落爽口!✨家鄉荔芋釀蟹鉗一道功夫菜,炸得酥脆不油膩之餘,芋泥餡特別甜美。✨XO醬碧綠炒花膠· 綠悠悠炒鮮淮山翠綠嘅蔬菜炒得一啲都唔油膩,XO醬亦都為菜式加添一份香口,餐廳毫不吝嗇地炒上多片花膠,多一分矜貴;淮山亦都炒得特別鮮爽✨玉環銀絲蒸蝦球完完全全食到蝦嘅鮮味,節瓜中間界點解你唔用燈開咗一個窿,放上滿滿嘅粉絲蝦肉同蒜蓉。✨豉油王焗乳鴿呢隻乳鴿真係世一,連瓦窩而上,焗到一啲油脂都冇,豉油王嘅色水,調味都係恰到好處~小編完全冇顧及個儀態,直接拎手食得津津有味✨脆皮燒仔炒飯炒飯粒粒金黃,脆皮燒腩仔亦都加上咗鹹香,特別係個外皮炸得脆卜卜,一碗米飯落肚更顯滿足!✨夏日透心涼用上糖冬瓜同冬瓜整嘅甜品,加上金箔!第一啖完全感覺到透心涼嘅精髓,冰冰涼涼的,咬落去一片一片嘅碎冰。套餐原價$888,而家做緊特價 $688(2位起)!我都幾鍾意佢個環境,望住馬場好開陽!更可以一人一款茶添!
👍🏻蜜食當三番
✨陳醋沙薑鳳爪
✨家鄉荔芋釀蟹鉗
一道功夫菜,炸得酥脆不油膩之餘,芋泥餡特別甜美。
✨XO醬碧綠炒花膠· 綠悠悠炒鮮淮山
✨玉環銀絲蒸蝦球
✨豉油王焗乳鴿
✨脆皮燒仔炒飯
✨夏日透心涼
套餐原價$888,而家做緊特價 $688(2位起)!
我都幾鍾意佢個環境,望住馬場好開陽!更可以一人一款茶添!