在銅鑼灣食完飯,行兩個圈又想食甜品,於是去左Crumbs,今次出左香蕉味乳酪,新味可以試下~~仲有蛋糕、馬卡龍等這裡有一張長檯幾個座位,點個tea set 享受下都得,因為有咖啡同茶架。超級杯 $58,選4款配料,香蕉、士多啤梨、綠茶mochi、藍莓。乳酪味第一次試香蕉味幾新奇,但無左乳酪本來的酸味,整體不過不失。個綠茶mochi好硬好難食,原味好味更多。今次仲買左bagel 做早餐,$38 四款不同口味,岩晒我~~~有果香代表的藍莓、肉桂蘋果,重口味芝士洋蔥、健康的全麥口味。最好就是烤熱後享用,bagel 質感比一般麵包較韌有口感,內裡有餡料不會單調,一個如手掌般大個,吃後相當滿足。

仲有蛋糕、馬卡龍等

個綠茶mochi好硬好難食,原味好味更多。