2007-10-18
尋日經過呢間餐廳,見有兩個朋友未試佢地ge 野食, 所以報到報到點知. . .我地6點幾打電話去book位, 點知佢地話今日好full, 無得book, 所以我地決定walk-in 等. 點知等左好耐, 都未有位, 算啦, 又等. 眼見有4個人一行入黎就有位, 我就入左去toilet 順便睇下有幾full, 點知得5 成full! 出到黎問我地幾時先有位, 佢地話咁咪比你坐先羅~ 半點禮貌都無.入到去, 無水又唔會幫手. 食完包同沙律又唔無比碟我地換. 好啦, 我地叫左antipasta platter, 雞卷同Margenita pizza. 頭盤ge 腸同火腿有怪味, 芝士無味. 雞卷好"鞋", pizza 比之前ge 包難食. 出奇地差, 比先前食ge 時候差得好遠.我一定唔會再黎. 真唔想食完一肚氣咁走!
我一定唔會再黎. 真唔想食完一肚氣咁走!