2019-03-16 199 views
今日同朋友去咗青衣行街shopping,見到有間日本餐廳之前網上好多人介紹過,所以決定去試下,佢位置好方便就係青衣城入面,入到去發覺裝修好有地道日本風情,而且坐位寬闊舒適,佢地侍應仲好有笑容,會主動同妳打招呼,今時今日咁既服裝態度確實難得!之後我地馬上叫嘢食!首先上嚟係主力推介既虎尾拉麵,佢既拉麵煮得剛剛好,非常有口感,而且佢既虎尾腸又大又長,豚肉肉質鮮嫰、配上秘製豚骨湯底,簡直係完美配搭!我朋友就叫咗個赤虎叉燒拉麵,我試咗幾塊叉燒,發覺肉質非常嫰口,肉汁又多,而且每塊又大又厚,絕對抵食,佢既湯底有比較香辣,所以好適合喜歡濃味朋友既口味!小食我地叫咗蘆筍苗牛肉卷同埋明太子玉子燒,佢既牛肉卷係皇牌必叫之選,鮮甜蘆筍卷上嫰滑既牛肉,外層淋上秘製燒汁,食落濃郁既牛肉香味完全係你既口腔回盪,歷久不散,另外佢既玉子燒亦係驚喜之作,蛋皮煮得剛剛好,加上沙津醬,勁滑勁好食,所以大家一定要試下佢!
,今時今日咁既服裝態度確實難得!之後我地馬上叫嘢食

首先上嚟係主力推介既虎尾拉麵
,佢既拉麵煮得剛剛好