呢間餐廳的環境真係好舒服!設計簡潔而現代💖非常適合休閒用餐梳乎厘pancake是他們的招牌 呢個必試😂😂Snack: 雞肉 Mozzarella 芝士墨西哥薄餅 ($79)薄餅底脆口 雞肉鮮嫩 搭配濃郁的Mozzarella芝士番茄莎莎酸酸甜甜 完美提升整體風味酸忌廉和牛油果醬更添層次 😍算係好開胃ah!Snack: 燒美國封門柳牛扒串燒 ($148)牛扒串燒煎得剛剛好 肉質鮮嫩多汁配上蒜茸牛油 味道好夾👍👍低溫慢烤的焦糖菠蘿甜而不膩 有種好fresh的感覺Main: 燒肉汁慢煮牛面類肉 意大利飯&燒雜菜($175) 🍴肉質慢煮得超入味 肉汁濃郁 有少少驚喜意大利飯吸收了肉汁的精華 口感滑順 😊食完好滿足!Main: 新鮮海膽,香煎帶子&蟹肉海膽 忌廉汁意粉($148)海膽的鮮味超級濃郁 原隻好滿足!!香煎帶子煎得金黃❤️加入少少蟹肉令意粉口感更加豐富 唔錯😍~Dessert: Ricotta厚班戟 ($108) 🌟我地叫左signature pancake口感鬆軟 搭配大大粒焦糖牛油水果配搭幾好👏🏻 中和返D甜味 甜而不膩~真係一個完美的甜點結尾!Drinks: 薄荷朱古力奶昔 ($5
呢間餐廳的環境真係好舒服!
設計簡潔而現代💖非常適合休閒用餐

梳乎厘pancake是他們的招牌 呢個必試😂😂

薄餅底脆口 雞肉鮮嫩 搭配濃郁的Mozzarella芝士
番茄莎莎酸酸甜甜 完美提升整體風味
酸忌廉和牛油果醬更添層次 😍算係好開胃ah!

Snack: 燒美國封門柳牛扒串燒 ($148)
牛扒串燒煎得剛剛好 肉質鮮嫩多汁
配上蒜茸牛油 味道好夾👍👍
低溫慢烤的焦糖菠蘿甜而不膩 有種好fresh的感覺

肉質慢煮得超入味 肉汁濃郁 有少少驚喜
意大利飯吸收了肉汁的精華 口感滑順 😊食完好滿足!

海膽的鮮味超級濃郁 原隻好滿足!!
香煎帶子煎得金黃❤️
加入少少蟹肉令意粉口感更加豐富 唔錯😍~

Dessert: Ricotta厚班戟 ($108) 🌟
我地叫左signature pancake
口感鬆軟 搭配大大粒焦糖牛油
水果配搭幾好👏🏻 中和返D甜味 甜而不膩~
真係一個完美的甜點結尾!

Drinks:
薄荷朱古力奶昔 ($59) & 鮮橙梳打 ($48)
清新薄荷幾好飲 食到有少少朱古力粒粒添
鮮橙梳打清新爽口 真係夏天飲最好不過!

主菜的鹹食口味均衡,汁液濃郁,無論是味道還是質感都剛好合適。整體環境清新簡約,讓人享受多國菜的同時,也能感受到一份輕鬆自在的用餐氛圍。🥰😋