2020-10-21 824 views
由開舖到宜家已經超過1年,但都仍然咁多人食,水準保持得唔錯。今次食early dinner,6點就到,餐廳有半滿,環境無之前滿座咁嘈,食得舒服好多。不過今次有段小插曲,食到中途,有隻大烏蠅降左係我朋友隻碟到,我地成功搶左,同其中一個侍應講,佢無出聲即刻收走,唔通佢地經常有同樣情況發生?講返食物,大部份都好食,今次其他菜比duck & waffle 更有驚喜Rosemary & Garlic bread - 味道岩岩好,面包鬆軟Corn Ribs - 個醬汁不得了,雖然個樣似係BBQ sauce,但食落好唔同,非常岩我地口味STEAMED GREEN LIPPED MUSSELS - 青口唔腥,汁帶微辣GRILLED 18 HR PORK BELLY - 肉嫩,冧到一叉就好容易分開,肉被汁完全包裹(朋友話配白飯一流)Duck & waffle - 正常水準,鴨脾肉質嫩滑BEEF FAT POTATOES - 唯一樣令我失望,炸唔夠時間,唔夠香

Duck & waffle - 正常水準,鴨脾肉質嫩滑

• Grilled 18hr Pork Belly
  • Corn  Ribs