住係長沙灣深水埗一帶嘅人,對於呢間米線應該一啲都唔陌生。曾經有一段時間,呢度簡直係我嘅飯堂。最近半年都冇黎過,既然附近都冇咩好食,就黎試下佢嘅水準有冇下跌~每一次黎我都會點呢度嘅就麻酸辣湯底,係必試啊!外面甚少會將麻辣同酸辣放埋一齊,但真心好味,無平時嘅麻辣咁單調!辣度有五級可以揀,平時食開辣嘅可以揀中辣以上,小辣的確只係小辣啊,更何況我錯手點左小小辣🤦🏾‍♀️因為點左麻辣牛腩嘅原固,另一碗就點清湯,麻辣牛腩嘅汁一樣可以變成麻辣湯~牛腩炆得好冧,好入味。另外豬腸都好值得推介,夠哂肥!另外加左碟蕃薯苗同大可樂,埋單$123,價錢都合理啊!順帶一提,隔離檯點左燒烤併盤真係超~香~啊!下次叫少個餸都要試下!🤤

另外加左碟蕃薯苗同大可樂,埋單$123,價錢都合理啊!

2018-05-04
$60 (Dinner)