2007-05-27 7 views
細個時住過神燈附近,已經覺得佢\好出名,因為記憶中如果搭的士返屋企,老豆都係講上海街神燈,而每次司機叔叔都識去,而老豆同我講佢\以前都有同我去過,不過我就無咩印象早前老公約左兩個死黨食飯,叫埋我去,其實我都係陪食居多,佢\地選了這裡佢\地都係飲酒吹水為主,叫左焗魚腸~我對內臟有d抗拒,唔食魚腸,無試,佢\地話好食XO醬田雞扣~唔食田雞,仲要係田雞扣,更加唔會食,佢\地就好欣賞,話爽口野味,好送酒椒鹽鮮魷~終於有d野會食,好香口,好食,不過都係食兩舊,因為熱氣,膽固醇又高,又係好送酒椒鹽九肚魚~九肚魚好滑,好味,不過又係因為熱氣,只食了兩舊,都係送酒豉椒炒蜆~幾野味,我食左幾粒都無沙,不過老公就話佢\食到有,又係送酒菜因為志在飲酒吹水,飲夠吹夠就埋單走,分道揚鑣,老公當然未飽,我就更加唔使講,之後再搵食其實佢\d食物唔錯,不過因為呢次佢\地都係叫d唔合我口味的食物,我又唔飲酒,所以都只係ok
佢\地都係飲酒吹水為主,叫左
焗魚腸~我對內臟有d抗拒,唔食魚腸,無試,佢\地話好食