2012-09-03 347 views
本身當晚係同舊同學gathering 完, 再圍內自己兩三個, 叫埋我男朋友出嚟dinner, 但中途我同朋友未等到我男友出嚟之前, 就食咗杯yogurt 雪糕, 大家都唔係好再食得落嘢, 所以散水我同男友兩個去搵嘢食, 於是去咗喺G.O.D. 入面哩間caffe, 格局悠閒舒服, 地方未至於好寬敞, 但唔會背脊貼背脊有鬆動o既位置, 坐起上嚟都ok, 有兩張長枱我諗每張可坐廿人, 有一排儲物櫃喺長枱隔離, 有bar 枱位, 靠牆有一列梳化位, 係單座位梳化, 兩張梳化一張枱咁放, 另外仲有幾張小圓枱係坐3-4 個人, 晚飯時間, 感覺幾嘈下, haha, 一入到去會聞到好香咖啡味, 好吸引由於我已經飽, 所以主力係男朋友食, 叫咗一個蕃茄芝士釀大菇, 同埋烤肉腸薯蓉大菇面好多菜, 有一粒粒o既蕃茄, 唔錯, 唔會好滯肉腸薯蓉係幾條腸, 再加一大兜薯蓉, 平時o既我就一定會好鍾意, 因為我好鍾意食薯仔薯蓉哩d 薯嘢, 個薯蓉應該可以飽肚到當飯食, 但條腸係偏軟嗰d, 我個人比較鍾意食挺身一d o既腸
, 所以散水

大菇面好多菜, 有一粒粒o既蕃茄, 唔錯, 唔會好滯
2012-09-01