2021-03-07 251 views
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 魚子燒賣皇 2粒 23$大大粒蝦係面 咬入去都仲係蝦 唔係平時茶樓食個啲咁 食落口食黎食去都剩係得豬肉餡😆而且充滿冬菇粒 好香好有咬口😋👍🏼﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 精製蝦餃皇 2粒 23$大大粒爆哂餡🦐但個皮反而可以薄返小小就更好 呢家個皮係偏厚🤐同埋個餡硬係好似差啲爽爽既口感🤔﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 黃金叉燒腸 29$熱辣辣上碟 腸粉皮可以透餡 感覺好唔錯 但叉燒配搭粟米呢個餡 我覺得有點奇怪😅﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 四寶滑雞札 29$Fat9認為芋頭係雞札既靈魂 其後就係火腿 雞同魚肚 呢個係Fat9心目中既四寶雞札 而呢度係有芋頭咖🤤 但就用左厚厚既冬菇去取代我認知入面既火腿🤭🤭 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 流沙奶皇煎堆仔 28$煎堆仔熱辣辣上檯 食落口好脆好脆好脆 唔係淋架🤩流沙奶皇亦真是會流岀來的😋﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 芝士蝦春卷 31$好長既春卷 皮好香脆 咬第一下已經期待佢個芝士味 每咬一下都仲係期待緊 結果成條食完 都感覺唔到芝士既存在🥲說好既芝士呢🥲?呢個係令Fat9有啲失望既一個點心🥺﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊↬味道:
☞ 魚子燒賣皇 2粒 23$

✎ 精製蝦餃皇 2粒 23$