2021-06-22 337 views
好想去旅行🥺去想去澳洲衝浪,去泰國浮潛,去法國食法包🥺咩成個2021就咁過咗☹️唯有望梅止渴先,食返個海灘,食返個滑蛋法包頂住🤪•👅 水清沙幼使乜坐飛機我係俾間呢個yogurt bowl吸引,先去食呢間餐廳👅未食已經夠打卡打飽😂yogurt酸酸甜甜,加左frozen berry同奇異果,配埋甜甜地嘅Cereal,非常開胃又夠醒神😍真係好似去左馬爾代夫咁😆•👅 煙火雞滑蛋長法包 呢碟野係大到一個點😂食完個包都飽晒😂滑蛋好大份好滑,加埋車打芝士同火雞肉,味道好夾呀😆佢個法包都整得好用心,搽左一層牛油係入面,食落更香😊總括一個字,飽😂😂😂

👅 水清沙幼使乜坐飛機

👅 煙火雞滑蛋長法包