2018-08-09 630 views
人都係好自私嘅好驚呢度介紹左之後會越來越多人黎呢度食。本身OpenRice好少人知道呢間隱世美食但附近啲街坊或者附近返工嘅人一定知道呢間回味館。中午時間一定坐到滿晒,有時要等位。我第一次過嚟食都係因為見到佢長期都咁多人所以先諗住試吓,點知一試就愛上了嘢食係超級好嘅但環境就一般啦唔算坐得好舒服,會有啲逼,同埋預咗要搭枱除非你四個人去食啦。佢一般lunch會有五至六個套餐俾你揀,40蚊左右。有埋杯飲品或者冇味精嘅湯,碗湯真係超正超級濃味。最多人揀就係一個蒸魚套餐,佢果碟魚係成條咁上嘅,唔係淨係一舊魚肉。另外啲小炒都係好夠火候,好有鑊氣。而我最鍾意食嘅就係佢嘅胡椒豬肚雞湯泡飯。個湯又係好濃味,胡椒味十足,料超級多,加埋足料鹹酸菜同埋少少杞子吊出個味道,可以話係抵食夾大件。我就算食唔晒啲飯都一定要飲晒個湯。
人都係好自私嘅
但附近啲街坊或者附近返工嘅人一定知道呢間回味館。
中午時間一定坐到滿晒,有時要等位。

嘢食係超級好嘅

佢一般lunch會有五至六個套餐俾你揀,40蚊左右。

2018-08-08