2023-08-10 115 views
今日朋友約咗我去葵芳食lunch💗,質素好高,餐廳環境好靚好chill🫶🏻,食得好滿足🥰🥳呢間意粉專門店真係好出色,係意粉界入邊好top嘅水準‼️✨香草牛油封門牛肉汁意粉店員會喺我哋面前將牛油直接用火槍燒融,牛油同香草嘅香氣好濃郁🤤,加上封門牛肉嘅鮮嫩口感,真係好正🥰💓✨慢煮雞肉白松露意大利飯呢個意大利飯亦都非常出色,雞肉煮得非常嫩滑👍🏻,配上白松露嘅香氣💗,令佢好好食😋✨抹茶鮮奶佢地嘅抹茶味道濃郁,奶味濃厚,一飲成癮,唔會有嗰種好粉末嘅感覺🤤✨蝦多士蝦多士炸得金黃酥脆🤩,蝦肉鮮甜,食落好過癮😋😘如果你鍾意意粉,呢間餐廳絕對係一個值得光顧嘅地方yeahhh!🫵

✨香草牛油封門牛肉汁意粉

✨慢煮雞肉白松露意大利飯

✨抹茶鮮奶

✨蝦多士
蝦多士炸得金黃酥脆🤩,蝦肉鮮甜,食落好過癮😋