2019-12-19 75 views
今日同男朋友上山頂拍拖拖❣️搭纜車既時候經過見到有個cafe好似幾靚咁 於是就入去hea下💕今日天氣好好 上山頂一流☺️☺️落山既時候經過一間小cafe 係纜車路隔離 好有feel 好有異國風情☺️☺️入面仲有精品賣~係依個環境食野好舒服😌泰式炒飯配鰻魚炸蝦:個炒飯好香 有少少微辣 配埋甜甜晚鰻魚食又幾夾喎!Green Tea Latte: 抹茶🍵迷必試 勁重抹茶味 冇咩奶味 但又勁滑 😚😚All Day Breakfast: 個樣望落同其他all day breakfast差唔多 但要讚下佢個黑松露炒蛋!勁香!同出邊啲炒蛋唔同,冇加奶令到個蛋更加重蛋味更加香 仲唔會咁濟👍🏻👍🏻Rose Latte: 一樣好滑 仲有淡淡既玫瑰清香 同咖啡好夾 好清新 🌹 成個佈置都好聖誕 好似去左外國咁🎄係半山區黎講真係一D都唔貴 可以因為佢位置比較隱蔽 不過我覺得小店真心值得推薦 隱蔽少少都要搵佢出嚟 ☺️☺️

今日天氣好好 上山頂一流☺️☺️

入面仲有精品賣~

係依個環境食野好舒服😌

成個佈置都好聖誕 好似去左外國咁🎄