2024-08-21
ℂ𝔸𝔽𝔼位於中環纜車站附近需要行𝟙𝟝-𝟚𝟘分鐘先到達🥵提供多款輕食及咖啡☕店內裝修充滿英倫風格窗口位可以欣賞纜車上上落落室外更可以再近距離欣賞纜車但當日天氣狀態唔好仲落雨🌧️窗口完全睇唔清楚纜車蹤影🥹低溫慢煮雞扒椰菜花飯🐔🥦點餐時無為意係椰菜花飯,今次第一次食覺得幾特別,以椰菜花碎混合紅蘿蔔粒取代白飯好健康,減少攝取碳水化合物,岩晒生酮飲食或注意飲食的朋友,配搭慢煮雞扒肉質嫩滑仲保留少少肉汁,食完都好飽肚🤰🏻黑松露薯條🍟波浪薯條🍟粗身又大條,但炸得唔夠香脆,黑松露醬略帶甜有啲搶左黑松露味,但勝在薯條份量都唔少,價錢合理👍薰衣草鮮奶咖啡(熱)🪻☕心心拉花拉得好靚😍,唔捨得劃花圖案,表面有少量薰衣草🪻作點綴,咖啡飲到及聞到陣陣薰衣草香味整體食物水平唔錯而且價格合理,希望下次再來有機會坐到窗口位,一邊嘆住咖啡☕,一邊欣賞外面纜車的美景,不過最緊要唔好落雨🫢
需要行𝟙𝟝-𝟚𝟘分鐘先到達🥵
提供多款輕食及咖啡☕