2021-03-03 138 views
早幾日入開新界親親大自然🌱舒展筋骨前梗要填飽肚仔先啦!所以去到元朗轉車入深山前就去搵吓有乜好食啦…行行吓見到呢間小店有好幾個客人等外賣喎…一於入去試吓啦😛. 店面雖小但都乾乾淨淨幾骨子…order完就揀咗坐喺畫滿粉筆塗鴉嘅特色牆等食啦😁由於食物係新鮮熱辣即製…就先飲住跟餐嘅樽仔飲品「冰鎮奶茶+$5」「白桃冷泡茶+$8」嘆住等啦👌打打吓卡香噴噴嘅嘢食就上枱啦…Be點咗「鵝肝漢堡$98」配「紫菜風味薯條+$5」🤤大佬呀…塊鵝肝流哂juice 咁犯哂規囉…壓住我塊半溶芝士喺面頭嘅牛肉…入面仲夾住啲爽爽脆嘅生菜蕃茄洋蔥…而伴碟嘅薯條就絕對好味過啲咩shake shake🤤另外仲有「雙層芝士牛肉漢堡$68」配「洋葱圈+$5」🤤救命…牛肉同芝士都打孖上…要出動血盤大口咬落去啦…肉汁爆滿喺口腔…而伴碟嘅洋葱圈圈都好香脆…每口卜卜聲無令人失望!!!Be食飽飽就起行啦😊大家去開元朗覓食不妨一試哦!!