2016-07-13
時間: 晚上6點45分現場: 已出現短人龍,約1x人唔怪得知有次我7:15到已經排長龍喇!! 呢間Cafe 360位置都幾隱蔽架, 不過開左兩個月到都見到有人龍o既, 一於試下喇排隊時已經睇中左吉豚蛋包飯窩夫二人餐幾吸引~ 有湯有主食有甜品再加埋飲品哇,感覺良好!酥皮磨菇忌廉湯睇個酥皮焗得幾靚, 成舊磨菇咁試埋入面d湯先~ 嗯, 金寶d friend好似係吉列豚芝士鍋蛋包飯汁係芝麻沙律醬,炒蛋做得幾好~ 半熟o既, 入面係蕃茄炒飯一粒粒但唔知係珍珠米呢? 不過呢個蕃茄吉豚飯真係有d似曾相識o 既感覺…嗯,樓下個一哥呀!巴馬臣肉醬意粉呢~ 焗肉醬意粉呀, 係多左巴馬臣又係好熟識的味道呢主角壓軸登場~~~~京都抹茶紅豆比利時窩夫嘩! 估唔到連d紅豆都好熟識呀! 係囉,紅豆冰d紅豆呀…嗯, 講返個窩夫先, 外表睇得,如果皮脆d入面軟綿綿d會更加好…! 棉花糖玫瑰花茶(凍) (+$9)聽個名係咪好sweet呢,即刻meet舊黎試下先, 好甜呀, 甜係甜在令我諗起細個行街見就扭計要食呀好喇~ 長篇大論的介紹睇完喇,有無揾到大家樂的驚喜???呵呵
現場: 已出現短人龍,約1x人
排隊時已經睇中左吉豚蛋包飯窩夫二人餐幾吸引~ 有湯有主食有甜品再加埋飲品哇,感覺良好! 酥皮磨菇忌廉湯
睇個酥皮焗得幾靚, 成舊磨菇咁 試埋入面d湯先~ 嗯, 金寶d friend好似係 吉列豚芝士鍋蛋包飯
汁係芝麻沙律醬,炒蛋做得幾好~ 半熟o既, 入面係蕃茄炒飯一粒粒但唔知係珍珠米呢? 不過呢個蕃茄吉豚飯真係有d似曾相識o 既感覺…嗯,樓下個一哥呀! 巴馬臣肉醬意粉
呢~ 焗肉醬意粉呀, 係多左巴馬臣又係好熟識的味道呢 主角壓軸登場~~~~
京都抹茶紅豆比利時窩夫