2019-10-08
今晚本來有活動但臨時取消左,咁就同朋友是但食個晚餐,朋友話想食譚仔咁就入左去食。由於放工實左太肚餓,我地一見到野食就食左差啲冇影到相,呢碟細土匪原本有三隻😂佢真係做到好入味,可能因為係細細隻,啲肉都滑啲,好中意陣孜然粉味,真係好好食🤤因為想食下小食,我地兩個人淨係叫左一碗米線share,又係我最愛既蕃茄湯底😂出面食個啲成日都會怕伏,但譚仔既茄湯絕對唔會!配上少少辣味非常夾又野味左👍🏼而魚腐都係一向會叫開,中意佢夠淋而且魚味濃。最後仲叫左個麻辣豬耳,唔好見佢冇咩色好似乾爭爭咁,其實係因為朋友話怕肥想走紅油,但呀姐姐又話冇得走,最後幫我地小紅油小紅油小紅油,但佢個汁都係絕對足夠架。豬耳好爽脆,小左紅油仲冇咁辣,啱曬我食☺️比大家睇睇真係小紅油小紅油小紅油架🤨(重要既野要寫三次)
比大家睇睇真係小紅油小紅油小紅油架🤨(重要既野要寫三次)