2019-02-25 1628 views
每次吃燒味飯,都會好小心選擇燒味店,擔心隨時“中伏”,Openrice就可提供參巧資料,減少中伏機會,但今次仍然中伏❕首先是店内環境,以一個字形容:“劣”❗ 特別要小心地面上的油漬及水漬,店內亦有四個大字“小心地滑”❗算了吧,坐低點飯❗但飯未點,一碗例湯掉在我面前,驚死我走咗去;算罷,點一客燒鵝切雞雙併飯。 坐了一會,雙拼飯上枱,但碟上還貼着一張“落單紙”,食得嘅咩?甚麼服務態度呀? 另外,雙拼飯賣相奇差,切雞比隻雞翼就算,燒鵝的皮失咗蹤? 如何分辨鴨肉還是鹅肉呀?飯底又乾硬,點呑呀? 大佬呀,收我六十蚊㗎,俾啲咁嘅嘢我食,有冇搞錯❗劣評❗

$60 (Dinner)