2024-04-13 92 views
自從有朋友搬到馬鞍山,我哋假日偶爾都會去We go mall商場,因為整體好啱小朋友玩,而且係Pet-friendly~ 每次兩姊妹都會走去同啲🐶玩一輪!玩夠要食嘢,餐廳選擇都好多~ 今次就第一次試正門間 Metro Cafe,居然發現係 #一般餐廳價錢有酒店質素 🫢 忍唔要寫返個Review 先得🤣🥩 石燒牛柳套餐成塊石板上嘅燒牛柳😍 全程保持件牛喺理想溫度,而且配上自家製菇汁 — 由醬汁看得出大廚真係好認真,值得下次encore!🍕北京填鴨Pizza . 夏威夷烤燒Pizza兩名Pizza狂徒喺超多選擇嘅Menu,甚至放棄兒童餐,都要揀Pizza… 不過又咁講,個 #北京填鴨Pizza 係我食過咁多間之中質素中上👍🏻 真係有驚喜!而瞳妹妹揀嘅烤雞Pizza就中規中矩,但特點係大量拉絲芝士🤭 俾小朋友食就幾啱嘅~本來仲想食甜品/雪糕但已經太飽🤪 如果食lunch menu或者兒童餐其實可以用抵食形容添!估唔到餐廳細細竟然有去酒店食野嘅感覺,環境靚、選擇多、食物都好有質素~ 大家可以save低下次去試吓🥰

🥩 石燒牛柳套餐

🍕北京填鴨Pizza . 夏威夷烤燒Pizza