2020-06-04 400 views
呢間位於長沙灣既鄰居漢堡,次次搭巴士經過都好長人龍,今日終於有機會試下🤤漢堡都係$60-70蚊一個,加$18有得跟餐,另外仲有小食(雞翼 炸芝士等等)我地叫左兩個餐同水牛城雞翼。食物係即叫即做,要預d時間等下。🍔🌭大烤菇牛漢堡$62+18 🍄 大蘑菇烤得幾好,咬落滴曬汁,原隻烤菇非常厚肉,個size仲大過個麵包,下面係芝士同漢堡扒,比起double cheese burger 口感再濕潤d。包身夠挺,唔會食到散曬雙層芝士漢堡$70+18 🧀 佢既漢堡扒夠曬厚身,兩塊手打牛肉漢堡扒兩塊芝士十分邪惡,淡淡肉好滿足。推薦要加$18升級做套餐,佢跟既係雙色薯條,有兩種:平時食開既薯條同蕃薯條,份量好多,蕃薯條食落甜甜地。雖然唔太脆,但份量搭救。🍟🍟水牛城雞翼$32$32蚊有四隻,水牛醬汁酸酸辣辣,外層脆脆地,肉質幾嫩滑而且夠入味。呢間既小食幾出色,下次都想試下其他小食。

大烤菇牛漢堡$62+18 🍄

雙層芝士漢堡$70+18 🧀