2024-12-12 61 views
🇯🇵Tori Tori 小店 隱身尖沙咀山林道既微醺居酒屋,主打即叫即燒既日式串燒,仲有居酒屋風溫暖又果腹既精選丼飯及烏冬主🏯👩‍❤️‍👨叫咗兩個優惠套餐,係包括主食、串燒、飲品🥘壽喜燒牛舌芯溫泉蛋飯 個飯好多甜甜嘅壽喜燒汁 牛舌芯切到好薄 一片片 連埋啲飯食好正🥘吉列炸蠔溫泉蛋飯 本身係飯嘅,不過我哋就加錢轉左鰹魚汁烏冬烏冬好煙靭,好有口感仲有隻好入味嘅溫泉蛋🐣炸蠔外脆軟有五大隻🦪🍢另外嗌咗一系列嘅串燒🐣雞扒串好有口感,原來係用日本阿波羅走地雞,一定要試🐣雞皮串 真係又邪惡又擋不住 平時啲雞皮都係細細 條超長 仲要有脆又有啲油脂🐣燒雞軟骨 、🐷五花腩荔枝卷、🍀青椒仔🍺柚子酒選左highball 形式,甜甜地都幾好味喎🍸另一杯冇酒精嘅,叫咗Earl Grey Tea Tonic 有啲氣既茶都幾特別!!!留意返堂食晚上七點前離座及十點後入座85折優惠

👩‍❤️‍👨叫咗兩個優惠套餐,
係包括主食、串燒、飲品

🥘壽喜燒牛舌芯溫泉蛋飯
個飯好多甜甜嘅壽喜燒汁
牛舌芯切到好薄 一片片 連埋啲飯食好正

🥘吉列炸蠔溫泉蛋飯
本身係飯嘅,不過我哋就加錢轉左鰹魚汁烏冬
烏冬好煙靭,好有口感
仲有隻好入味嘅溫泉蛋🐣
炸蠔外脆軟有五大隻🦪

🍢另外嗌咗一系列嘅串燒
🐣雞扒串好有口感,原來係用日本阿波羅走地雞,一定要試
🐣燒雞軟骨 、🐷五花腩荔枝卷、🍀青椒仔

🍺柚子酒選左highball 形式,甜甜地都幾好味喎

!!留意返堂食晚上七點前離座及十點後入座85折優惠