1K
2021-11-13 123 views
#將軍澳老實, 我唔係住附近, 亦好難得去一次😌, 原來有咁多商場、餐廳, 根本係大鄉里出城咁😱😱! 朋友剛入伙無耐, 去踩完場後, 就帶我去搵食! 💃🤤由前日本米芝蓮星級餐廳的北出佑介主理, 隱秘的日式居酒屋, 地址係唐俊街, 但原來入口喺至善街😮, 好彩我有人帶路啫! 🍶先來一客 Sake...談談心! 來個2人晚市套餐 $368/位! 💃胡麻豆付沙律、廚師發板刺身拼盤/4款、廚師板串燒/6款、雜錦天婦羅、菠菜豆腐烏冬 OR 蒲燒鰻魚飯、是日甜品! 🥗豆付沙律比想像中大份! 刺身新鮮甜美, 魚身好爽! 🍢串燒6款不同種類, 有驚喜! 燒得恰到好處, 正宗的外脆內軟! 🍤天婦羅同樣有驚喜, 有2隻大蝦, 炸粉好薄, 唔油, 水準好高! 🍜烏冬: QQ的, 配上甜甜的油豆腐, 好清爽! 🍰甜品: 芝士蛋糕! 為晚餐畫上完滿句號!
#將軍澳

🍶先來一客 Sake...談談心!

來個2人晚市套餐 $368/位!

🥗豆付沙律比想像中大份! 刺身新鮮甜美, 魚身好爽!

🍜烏冬: QQ的, 配上甜甜的油豆腐, 好清爽!

🍰甜品: 芝士蛋糕! 為晚餐畫上完滿句號!

Type of Meal
Dinner